Meiltä kaikki veikkauksen palvelut

Veikkaus pelimuotojen esittely

Tästä osiosta löydät Veikkauksen suosituimmat pelit.

 

Veikkauksen pelimuodot

Lotto

Lotto on veikkauksen suosituin peli. Lotto arvotaan joka lauantai.

Keno

Keno on Loton jälkeen suosituin rahapeli Suomessa. Suomalaisessa Kenossa valitaan pelattavaksi 2-10 numeroa 70 numerosta, joista arvotaan 20. Mitä useampi arvotuista numeroista löytyy kupongistasi, sitä suurempi on voittosi.

Pitkäveto

Pitkäveto on vedonlyöntimuodoista suosituin. Pitkävedossa veikataan ottelun voittajaa yleensä merkeillä 1X2, jossa 1 = kotivoitto, X = tasapeli ja 2 = vierasvoitto.

Tulosveto

Tulosvedossa veikataan yhden kohteen lopputulosta varsinaisella peliajalla. Pelinä voi olla käytännössä mikä laji tahansa, kunhan siinä saadaan numeroilla mitattava lopputulos.

Moniveto

Moniveto on Veikkauksen kohde, jossa veikataan kahden tai useamman ottelun lopputulosta samaan vetoon. Supermonivedoksi kutsutaan peliä, jossa veikataan 4-6 ottelua. Tavallisen monivedon minimipanos on 20 senttiä

Vakioveikkaus

Vakioveikkaus on Veikkauksen peli, jossa pelataan 10–13 kohteen voittajia varsinaisella peliajalla. Käytännössä vakioveikkaus on usean kohteen pitkäveto, jossa on monta eri voittoluokkaa. Esimerkiksi 13 kohteen vakiossa voittoluokkina.